Miesto chaoso ir laukinių pelėdų įkvėptas jos kuriamo ženklo „Gėda Pelėda“ stilius, naująjį sezoną atsigręžė ne į vasarišką troškulį, bet į šiltojo sezono suteikiamą gaivą.

Kristina, galvodama apie savo antrąją kolekciją, įkvėpimą atrado mintyse iškilusiame vaizdinyje apie karštą vasaros dieną: „Mane įkvepia šešėliai. Ne tie, kur tūno ir gąsdina pasislėpę kampe, bet tie malonūs, gaivumu atsiduodantys šešėliai vidurvasarį. Saulės šviesoje visos spalvos atrodo tokios ryškios, o šešėlyje – pastelinės. Jie turi keistas ir įdomias formas, taip, kaip ir mano kurtos rankinės. Iš pirmo žvilgsnio jos apvalios, tačiau formą gali pakeisti. Šios rankinės – minkštos ir lengvos, tikros dienos palydovės“, – mintimis dalinasi K. Lisauskė.

Pavasario/Vasaros kolekcija, kaip ir visi dizainerės kūriniai, yra kokybės ir funkcionalumo atspindys. Kiekvieną rankinę galima pritaikyti reikiamai situacijai – dienos metu ją galima nešioti kaip talpią kuprinę, o vakarui atėjus jai suteikti rankinės pavidalą – tereikia nuimti petnešas ir galima keliauti tiesiai į naktinį miesto gyvenimą.

Kolekcija yra kupina šiltų ir jaukių tonų, kadangi vyrauja pasteliniai rausvi, melsvi, pilki, rudi bei juodi atspalviai.

„Rankinė man – paslapčių saugotoja, draugė, kasdienybės palydovė. Būtent tokias jas ir kūriau: jaukias, kurių jokiais būdais nesinori palikti namuose“, - sakė dizainerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)