„Po kolekcijos pristatymo Lietuvoje sulaukėme netikėto kvietimo dar vieną pristatymą surengti pačioje Maskvos širdyje. Tad visai komandai teko milžiniškas iššūkis vos per porą savaičių viskam pasirengti.

Patikėkit, tikrai nebuvo paprasta, nes po pristatymo Užutrakio dvare klientės sukneles išgraibstė, todėl mūsų technologėms ir siuvėjoms teko paplušėti net naktimis. Tačiau, kadangi savo komandoje dar turime ir tokius profesionalus, kaip Renata Mikailionytė bei Edvardas Žičkus, šou sėkme Maskvoje nė neabejojome“, - šypsojosi „Fammes Fatales“ mados namų direktorė Aygozel Gulmedova.

Iš viso tą vakarą buvo pristatyta arti pusšimčio baroko stiliumi sukurtų suknelių, margintų įvairiausiomis gėlėmis.

Palaikyti savo mylimo mados ženklo iš Lietuvos atskrido verslininkė Bella Chavkina, iš Šveicarijos – Violla Campana su dukra Ginta.

Italijoje dainininkės karjeros siekianti lietuvė Ginta tapo tikra šou žvaigžde, ant podiumo pasirodžiusi dukart ir kolekcijos pabaigoje pristačiusi juodos spalvos gėlėtą vestuvinę suknelę su ilgu veidą dengiančiu nuometu.

„Maskva netiki ašaromis, todėl verkti čia negalima. Nors Rusijos sostinė – laukines džiungles primenantis megapolis, vis dėlto Maskva tuo pačiu yra ir viena iš pasaulinių mados sostinių. Todėl, prieš prisistatant čia, turi būti labai gerai pasirengęs“, - sakė dizainerė Ella Tatarinova, neslepianti, kad geriau suprasti vietos rinką lietuvei padėjo beveik du dešimtmečiai darbo tiek europietiškame, tiek ir slaviškame mados pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)