Prieš pademonstruodamas kolekciją, dizaineris sakė: „Jei moteris nenori prabangos, ji neina į mados pristatymus.“ Tad prabangos netrūko nuo pat tos akimirkos, kai ant podiumo pasirodė Karolina Kurkova, apsivilkusi sodriai raudonos spalvos suknelę, puoštą gipiūro nėriniais ir šilko tiuliu. Po jos sekė trumpa, bet vargu ar paprastesnė suknelė su gausiai blizgučiais nusagstytomis šifono ir nėrinių detalėmis.

Dizaineris tvirtino, kad pirmą kartą taip kruopščiai susitelkė tie klasikinėmis klostėmis. Daug suknelių pasižymėjo asimetriška pečių linija, didelis dėmesys skirtas buvo suknelių nugaroms. Būtent ten ši sezoną žiojėjo iškirptės, nes priekyje suknelių kaklo linija dažnai siekė kaklą. Šis ypatumas, spalvų gama, platūs pečiai, šikšnosparnio silueto proporcijos ir audinių dekoracijos kūrė „sunkios“, net truputį senamadiškos kolekcijos įspūdį.

E. Saabas yra raudonojo kilimo suknelių meistras, tačiau šie drabužiai vertė nusistebėti, kurį dešimtmetį tas raudonas kilimas buvo patiestas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją