Kolekcijoje - Žėrintis pasaulis: blizgesys, kylantis iš pačios audinio prigimties ir jo transformacijos, kailio blyksniai, visiškai pakeičiantys drabužio suvokimą, skelbiama L. B. D. pranešime.

Emporio Armani” ateinančio rudens vyrams skirtoje kolekcijoje visą dėmesį skiria mineralų spalvoms, tokioms kaip akmens pilki atspalviai. Paletės maišomos tarpusavyje, persipindamos į didmiesčius simbolizuojančią mėlyną bei tamsesnius “rabarbarų” tonus. Spalviškai sukuriamas ryšys tarp gamtos ir miesto.

Pastebimi nauji siluetai. Kiek trumpesni trijų-keturių sagų švarkai su mažais ir aukštais atlapais, siauros kelnės.

Lengvi, išskirtinių audinių ir konstrukcijų kelius siekiantys paltai. Kolekcijoje daug žakardo, iš jo sukurti netgi marškiniai. Siekiant patogumo ir lankstumo daugumos marškinių, švarkų bei kitų viršutinių drabužių rankovės ir nugaros dalys sukurtos iš trikotažo.

Naujos kartos džemperiai su dirbtinio kailio dalimis ir aplikacijomis keičia klasikinius megztinius. Kolekcijoje vyraujančias temas papildo išskirtinės odinės bei kailio rankinės bei kiti aksesuarai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)