Šį sezoną mados namų meno direktorė Ella Tatarinova ypatingai susižavėjusi sodais ir spalvingais užmiesčio vasaros gėlynais bei žolynais.

Gėlių žiedai visada buvo ypatingas E. Tatarinovos braižas. Šią vasarą tai atsispindėjo nepaprastai elegantiškai jos limituotoje vasaros kolekcijoje, kur dominuoja spalvingos, siuvinėtos mažos suknelės, netolygiai dažyto audinio, plisuotos ar rauktos grindis siekiančios, nėrinių apvadais dekoruotos suknelės, gėlių žiedais ir žiedų aplikacijomis puoštas petit bustier, prie kurių derinami rankų darbo aksesuarai-gėlės, našlaičių ryšulėliai ir rugiagėlės.

Įkvėpta senojo prancūziškojo mados couture sukūrė Dieviškųjų vasaros gėlių kolekciją, kuriai suteikė šviežumo naudodama drabužių konstrukcijoje asimetriją, déconstruit principą, organiškąjį flou. Kolekciją sudaro jau atpažįstami „Femmes Fatales“ modeliai ir nauji eksperimentiniai kūriniai, kurie užtikrintai pelnys palankumą iš pat pirmo žvilgsnio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)