Nuotraukų autorius – jaunas, tačiau jau gerai žinomas fotografas Rokas Darulis, po kelerių metų, praleistų Londone, grįžęs gyventi į Lietuvą. „Rokas turi talentą parodyti asmenybę, portretą, švarias linijas ir išgrynintą idėją. Jo stilius labai skiriasi nuo mums įprasto, o man labai svarbu nuolat bandyti naujas idėjas, nesustingti, tad ši patirtis man davė daug minčių ir įkvėpimo“, pasakoja R. Kalinkinas.

Fotosesijai stilistė Asta Valentaitė parinko lengvus siluetus, gaivias spalvas – baltą, jūros mėlyną, garstyčių, aksominę, gilią juodą. Nuotraukose atsispindi šviesos virsmas tamsa, lengvumo – aštrumu. Kaip ir R. Kalinkino kolekcijose, čia viskas paremta kontrastais, paradoksais, tuo pačiu išlaikant proporcijas ir grynumą.

„Pakvietėme Astą būti šios fotosesijos stiliste, nes numanėme, kad jos braižas labai tiks nuotraukų idėjai – švarūs, gaivūs, vasariški deriniai. Asta yra sakiusi, kad jai patinka Roko Darulio stilius, o ir mes jau seniai norėjome su juo padaryti bendrą projektą, tad viskas šįkart puikiai susidėliojo į vietas – surinkome labai stiprią komandą ir dabar džiaugiamės fantastišku rezultatu“.

Didžiausia fotosesijos atrakcija, be abejo, buvo pitonas, simbolizuojantis aistrą ir nuodėmę. „Dviejų metrų ilgio pitonas – įspūdingas, baugus, bet tuo pačiu be galo gražus sutvėrimas. Jis buvo puikus modelis – tarsi gimęs pozuoti. Apsivijęs manekenę Rūtą ramiai pozavo ir laukė, kol pagausime gražiausią kadrą. Jis buvo dienos žvaigždė ir visos komandos numylėtinis“ – šypsosi dizaineris ir priduria - „Gyvatės simbolis yra ir mūsų logotipe, mums jis svarbus, todėl pasirinkome jį įamžinti ir nuotraukose.“

Fotorafas: Rokas Darulis
Stilistė: Asta Valentaitė
Modelis: Rūta Bumblytė
Makiažas ir plaukų stilius: Tania Kaminskienė
Fotografo asistentas: Kęstutis Žilionis
Drabužiai: Robert Kalinkin
Avalynė: ESTE
Juvelyrika: „Carrera Y Carrera“, „Magerit“ (Atstovas Lietuvoje - „Fabra Ars“ galerija)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)