Mados namų „Julia Janus“ naujausioje 12-oje kolekcijoje vyrauja jaukumo, šilumos ir komforto jausmą suteikiantys audiniai: medvilnė, vilna, šilkas, viskozė. „Atspindžių“ modeliai žavi subtiliu matinių ir blizgių medžiagų apjungimu. Drabužių konstrukcijose galima atpažinti trikampį, kuris su savo atspindėtu dvyniu virsta rombu.

„Atspindžio ieškojome realioje mus supančioje aplinkoje: veidrodžiuose, stiklo šukėse, spindinčiose vitrinose, ežeruose ir upėse, akyse ir net savo pasąmonėje. Kolekcijos simboliu tapo rombas – geometrinė figūra, sujungianti du trikampius: realų ir tobulą jo atspindį“, – pasakoja dizainerė J.Janus.

Kolekcijos pamatas – sportinis elegantiškas stilius. Ilgos liemenės, patrumpintos siaurėjančio kirpimo kelnės, švarkai trumpomis rankovėmis, megzti apsiaustai, šilkinio džersio ar šifono suknelės – marškiniai leidžia laisvai judėti, lenktyniauti su bėgančia diena, jaustis komfortabiliai bei mėgautis savo išskirtinumu.

Darganai skirtos striukės ir paltai ne tik persiūti ypatingu trikampius primenačiu specialiai kurtu raštu, bet ir turi naujausios technologijos užpildą, kuris yra šiltesnis ir lengvesnis už žąsų pūkus. Megztinių kolekcija išsiskiria inovatyvių technologijų mezgimo raštais, moderniais siluetais.

„Julia Janus“, kartu su Latvijos prekių ženklu „One Wolf“, pasižyminčiu savitu denimo stiliumi, šiai kolekcijai sukūrė išskirtinių džinsų modelius.

„Blankiam rudens – žiemos sezonui pasirinkome ryškių spalvų aksesuarus, porceliano ir tauraus metalo papuošalus, ilgas dvispalves odines pirštines, šalikus, dvispalves odos kombinacijas rudens – žiemos batų kolekcijoje“, - pasakoja dizainerė.

J.Janus kūryba išsiskiria siuvinėjimais. Jų yra ir naujoje kolekcijoje – drabužio nugarinėje dalyje išsiuvinėta mikroschemos imitacija, lyg asmenybės visumos atspindys. Naujausioje kolekcijoje taip pat panaudota aplikacija ir originalus audinių marginimas.

„Marginimams fotografavome šviesos atspindžius stiklo šukėse. Išgavome labai intriguojantį geometrinį žaismą“, – pasakoja „Julia Janus“ mados kūrėja, kaip visada daug dėmesio skyrusi drabužio kritimui, originalumui ir plačiam dydžių pasirinkimui.

Naujausios rudens – žiemos kolekcijos drabužių jau galima įsigyti visose „Julia Janus“ parduotuvėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)