Ką tik pristatytoje kolekcijoje kaip niekad daug žemiškumo ir natūralumo. Čia atsiveria dizainerės meistriškumas apjungti modernumą ir subtilumą į vieną darnią visumą, pabrėžiančią moterišką eleganciją.

Lietuviškas prekės ženklas „bliss“ šiuolaikiškoms moterims jau gerai atpažįstamas iš griežtų linijų, asimetriškų sprendimų, natūralių medžiagų, itin moteriškumu ir švelnumu atsiduodančių kūrinių. Šį kartą dizainerė neatsisako savo pamėgtų vizijų ir dar kartą pristato moters siluetą, pripažintą visame pasaulyje. Naujosios kolekcijos sprendimai, pagrįsti pasaulinės mados tendencijomis šių metų šaltajam sezonui, todėl kiekvienas drabužis išsiskiria originalumu ir savotiška asimetrijos ir natūralumo harmonija. Švelnių medžiagų ir šiltų spalvų derinys sukuria profesionalų žvilgsnį į natūralią moteriškumo prigimtį – misiją visuomet būti elegantiška ir gražia.

Trys tipai, apjuosti moteriškumu

Pagrindinė rudens-žiemos kolekcija suskirstyta į tris dalis: dalykinė apranga, laisvalaikio ir vakarinė apranga. Šie trys tipai išsiskiria spalvų deriniais ir medžiagomis. Dalykiniai drabužiai daugiausiai šiek tiek uždaresni, itin griežtų formų ir subtilūs. Jų spalvų gama nemirga, pasirinktos daugiausiai vienspalvės medžiagos, suteikiančios moteriai subtilumo ir kategoriškumo. Tai pati stipriausia kolekcijos dalis, nes ir visa kolekcija orientuota į aktyvią ir veiklą šiuolaikišką moterį. Kolekcijos idėja, kad net ir dalykiniuose susitikimuose ir posėdžiuose moteriai svarbu elegancija, patogumas ir praktiškumas. Todėl net ir, atrodytų, itin aptemptiems ir net dar labiau pasitempti priverčiantiems drabužiams pasirenkamos lengvos ir švelnios medžiagos, tokios kaip medvilnė, vilna, šilkas.

Laisvalaikio apranga naujoje kolekcijoje yra tikras rudens ir žiemos atspalvių žaismas. Naudojamos šiltos, žemiškos spalvos, tačiau jos tarpusavyje susipina į ramius, netgi pozityvius derinius. Laisvalaikio drabužiuose daugiau akcentų, juos labiau tinka vilkėti derinant su įvairiais originaliais aksesuarais.

Tuo tarpu naujosios kolekcijos vakarinė apranga, skirta vakarėliams ir pasibuvimams, šaltuoju metu sezonu stebina itin geru skoniu, atitinkančiu aukštosios mados standartus. Lietuviškas prekės ženklas „Bliss" neišduoda savo gerbėjų ir vakarinėje rudens-žiemos kolekcijoje pateikia dailius, žemiškus šiltus atspalvius ir įspūdingus sprendimus. Čia vyrauja asimetrija ir medžiagos kritimas, pabrėžiamas jos lengvumas, kuris tai tyčia tai ne atidengia moterišką nugarą ar petį. Viskas subtiliai elegantiška ir itin moteriška, tad išsirinkti yra ką tiek keliaujant į prabangų restoraną, tiek į labdaros vakarėlį.

Kulminacija - rankų darbo papuošalai

Naujosios kolekcijos drabužiai visiškai atsiskleidžia elegantiškuose ir stilinguose deriniuose su įvairias aksesuarais. Dizainerė V.Sūdžiuvienė savo klientėms siūlo originalius unikalius rankų darbo aksesuarus, kurie buvo kurti įvairiems kolekcijos deriniams ir sprendimams. Prie dalykinių kostiumėlių ir sijonų puikiai pritiks odiniai žemiškų spalvų diržai, pabrėžiantis moterišką taliją ir suteikiantys šiek tiek žaismingumo oficialiai aprangai.

Įspūdingam vakarui galima išsirinkti kiek puošnesnes apyrankes ir akcentais tampančius auskarus iš natūralių medžiagų. Jie pavers moterį vakaro deive, spinduliuojančią švelnumu ir originalumu. Pasaulinių mados tendencijų atkartojimai lietuviško prekės ženklo kūriniuose primins šios kolekcijos viziją - stiprios, šiuolaikiškos, konkrečios ir tuo pačiu švelnios moters įvaizdį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)