Pati dizainerė teigia, kad susipažinusi su moterimis Anykščiuose, yra sužavėta jų elegancija, stiliumi ir mados pojūčiu, kuris nei kiek neatsilieka nuo gyvenančių didmiesčiuose. Stilingos moterys vaikšto ne tik didmiesčių senamiesčio gatvėmis, jų išties daug ir visoje Lietuvoje.

"Besiruošdama kolekcijos pristatymui Anykščiuose, susipažinau su daugybe moterų, kurios pačios to nesuvokdamos galėtų būti puikiais pavyzdžiais, kaip teisingai išreikšti save per drabužius ir aksesuarus, kaip teisingai savo išvaizda komunikuoti su pasauliu“, - apie patirtį Anykščiuose pasakoja dizainerė, gyvenusi ir kūrusi ne tik Lietuvoje, bet ir Skandinavijoje, JAV.

Aušra Haglund Anykščiuose pristatė drabužių bei odos aksesuarų kolekciją ne tik moterims, bet ir vyrams.

„Vyrams sukūriau drabužius, kuriuos jie galėtų vilkėti visada - ir darbe, ir patogiai leisdami laisvalaikį. Panaudojusi itin kokybišką kostiumams skirtą vilnos audinį, kūriau laisvalaikio tipo drabužius, kurie nevaržytų judesių ir suteiktų elegancijos“, - dalinasi Aušra.

„Meno inkubatoriaus“ atstovai patys surado Aušrą, pasiūlydami pristatyti savo darbus Anykščiuose. „Atvažiavusi apžiūrėti vietos, kur vyks kolekcijos pristatymas, buvau labai maloniai nustebinta – čia radau edvias patalpas, pačios aukščiausios kokybės šviesos ir garso aparatūrą, kur vaizdo projekcijų fone vyks kolekcijos pristatymas“, - pasakoja dizainerė.

Kolekcijos pristatyme skambėjo Aušros Haglund dukros Melani atliekamos dainos.

Vienoje iš ekspozicijų salių taip pat atidaryta žinomo grafikos dizainerio Ovidijaus Talijūno eksperimentinės kaligrafijos paroda “Echos”. Kartu su šiuo menininku Aušra pristato savo darbus jau ne pirmą kartą, ji teigia, kad jiedu papildo vienas kitą ir sukuria bendrą netikėtą sprendimą.

Mados ir meno šventė Anykščiuose prasidėjo dieną prieš menininkės vedamomis kūrybinėmis dirbtuvėmis „Kūrybinis potencialas individualaus stiliaus paieškose“ - taip šį susitikimą pavadino Aušra - moterys ne tik diskutavo, bet ir praktiškai mokėsi atrasti savitą stilių, subtiliai paryškinant save aksesuarais.
„Juk kartais tiek nedaug reikia, kad moters grožis atsiskleistų, neretai tam trūksta tik vieno aksesuaro – pasitikėjimo savim.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)