"Pašėlęs nuokalnėn riedančių rogučių skrydis, į šalis lekiančios sniego pusnys, geriausio draugo krykštavimas, išsidraikę plaukai ir gera nuotaika būtini žiemos linksmybių atributai. Mano manymu, "Audimo" kolekcija puikiausiai atspindi šią svaigią ir nepakartojamą laimės būseną",- sakė vienas iš kolekcijos kūrėjų Gitis.

Pasak kolekcijos dizainerių, "Audimo" žiemos drabužiai pasižymi ypatingu modelių funkcionalumu, naujomis spalvomis ir novatoriškais sprendimais. "Jie turėtų būti ypač jaukūs, žadinti gerą nuotaiką, energiją ir seksualumą, slypintį patogiuose, prie judančio kūno prisitaikančiuose drabužiuose", - teigė kolekcijos kūrėjai.

Didžioji dalis "Audimo" kolekcijos modelių yra skirta aktyviam poilsiui lauke. Šilti džemperiai, kelnės, striukės yra pritaikyti prie atšiauraus žiemos oro, tačiau nevaržo judesnių. Dizainerių nuomone, jaunimas turėtų atkreipti dėmesį į ypatingus kolekcijos modelius - ilgus, itin šiltus žieminius sijonus ir dvispalves išverčiamas liemenes, kurias galima nešioti iš abiejų pusių.

"Audimo" žiemos kolekcijos drabužiuose vyrauja šiitas koloritas - garstyčių, tobasko, tamsiai raudona bei alyvuogių spalva. Šį sezoną taip pat labai madinga ir juoda spalva. K.Maselskytė pastebėjo, kad medžiagos buvo renkamos atsižvelgiant ne tik į madų tendencijas pasaulyje, bet ir į psichologinį spalvų poveikį žmogui. "Dėvėdamas intensyvių, kontrastingų spalvų rūbus žmogus jausis energingesnis ir labiau pasitikintis savimi", - įsitikinusi K.Maselskytė. "Be to, ryškios spalvos išsiskiria sniego fone, todėl lengvai aptiksite į pusnį įkritusį draugą", - juokavo G.Bertulis.

Žiemos kolekcijos modeliai pasižymi ir detalių gausumu. Modeliuose naudojamos šviesą atspindinčios juostos, specialios užtrauktukų galvutės, lipnios juostos, tamprūs raišteliai, daug funkcionalių kišenių ir kitų elementų.

"Žiemos drabužiams visame pasaulyje yra keliami itin aukšti reikalavimai, todėl kurdami "Audimo" kolekciją, naudojome itin kokybiškas ir funkcionalias medžiagas", - sakė G.Bertulis. Pagrindinės šios kolekcijos medžiagos - specialiai impregnuotas poliamidas; "MEIDA", kuri itin gerai sulaiko šilumą, bet leidžia kūnui kvėpuoti ir nevaržo judesių; tampriai priglundanti prie kūno ir neleidžianti kūnui prakaituoti "TACTEL AQUATOR", bei "MICRO FLEECE" - atspari, nesiglamžanti ir neprarandanti savo formos medžiaga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją