„Dažniausiai su mano drabužiais būdavo problemų. Aš negalėjau, kaip bet kuris, nueiti į krautuvę ir nusipirkti. Gal ir pats nešiočiau kokius žymių firmų rūbus, bet jie tokiems kaip aš, negamina. Žinau, kad dauguma aukštų vyrų susiduria su panašiomis problemomis“,- sakė garsus krepšininkas.

„Aš daug keliauju, sportuoju, gyvenu aktyvų gyvenimą, todėl neturiu laiko ieškoti tinkamų drabužių. Nebent, kai būnu Londone ar Niujorke, ten kažką randu, jei dar būna likę mano dydžio“,- prisipažino A.Sabonis.

Idėja kurti čia Lietuvoje laisvalaikio drabužius, kurie būtų patogūs, lengvai prižiūrimi ir kartu elegantiški, krepšininkui kilo dar prieš penkerius metus kartu su sporto aprangų kompanija „Tūta“. Dabar tai tapo realybe.

„Šiandien turiu galimybę draugams, bičiuliams ir pažįstamiems pristatyti naująjį laisvalaikio rūbų prekės ženklą „Sabonis 220“. Tikiuosi, kad ne tik aš, bet ir visi vyrai, dėvėdami „Sabonis 220“, ras tai, ko tikisi“,- džiaugėsi sportininkas.

DELFI paklaustas, ar drabužiai bus skirti tik aukštaūgiams, A.Sabonis nusišypsojo: „Ne. Nors mūsų yra visai nemažai, bet kai bus penkios lentynos parduotuvėje, tai viena bus skirta aukštaūgiams. Nes paprastai dabar bet kurioje parduotuvėje aukštaūgiams nėra praktiškai nei kampučio“.

Krepšininkas buvo apsirengęs šviesiais savo naujosios kolekcijos drabužiais, bet prisipažino, kad jam labiau patinka tamsios spalvos.

Ar bus drabužių ir moterims? „Na, bus turbūt. Kol kas va mane aprengė“,- nusijuokė aukštaūgis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją