"Lauma Fashion"
- tai elegantiškas ir puošnus apatinis trikotažas modernioms moterims. Ypatingas dėmesys šioje kolekcijoje skiriamas naujovėms bei madingiausioms sezono spalvoms.

"Lauma Lux" - tai prabangi, gausiais romantiškais nėriniais puošta prestižinė linija tikroms damoms. Ploniausi audiniai ir nepriekaištingas siuvinėjimas modeliams suteikia nepakartojamo žavesio.

"Lauma Clasic" - tai klasikinis, praktiškas ir funkcionalus apatinis trikotažas moterims, labiausiai vertinančioms ilgaamžiškumą ir lakonišką grožį.

"Lauma Comfort" - tai paskutinės mados favoritai. Jie ypač tinka kasdienai, nes yra be siūlių, todėl visiškai nevaržo judesių ir idealiai priglunda prie kūno. Tinka moterims, mėgstančioms aktyvų gyvenimo būdą ir sportą.

"Lauma" apatinis trikotažas yra plačios spalvų gamos, kurią atspindi subtilūs jos pavadinimai: ochra, auksinė žemė, dykumos rožė, slyvų vynas, orchidėja, karališkos alyvos, nakties šešėlis.

Šių metų pradžioje "Lauma" viena pirmųjų Rytų Europoje pradėjo gaminti besiūlį apatinį trikotažą, šiuo metu ypač populiarų visame pasaulyje. Jam gaminti naudojamas elastinis laikros siūlas, suteikiantis drabužiui elastiškumą ir ilgaamžiškumą.

"Lauma" žiūrovams pateikė ir siurprizą - pirmuosius apatinio trikotažo vyrams modelius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją