AB “Trikotažas” kolekcija skirta veikliai ir dirbančiai moteriai, mėgstančiai patogius rūbus. Kirpimas – klasikinis, spalvos ramios, nerėžiančios akies, tinkančios ofisui – ruda, smėlio, melsva, derinamos su balta.

Žaismingai nusiteikusios manekenės pristatė “Spartos” kolekciją jaunimui. Vyraujančios spalvos – gelsva, žalia, plytinė, audiniai – patogūs, minkšti ir krentantys.

Svečių iš Suomijos OY ”Virke” kolekcija – gerokai ryškesnė. Spalvos – raudona, balta, gelsva. Trijų dalių kostiumėliai (ilgas raudonas sijonas, raudonas švarkelis ir raudonai - balta palaidinė) bei dviejų dalių smėlio spalvos kostiumėlis (plačios tiesios kelnės ir tunika) sėkmingai derinami tarpusavyje.

Estijos bendrovė “Klementi” pristatė dvi kolekcijas. Pirmoji išsiskyrė iš kitų ir savo pristatymu – manekenės žingsniavo rytietėms būdinga eisena, nešinos degančiais smilkalais, jų galvas puošė piltuvėlio formos vietnamietiškos skrybėlaitės. Pati kolekcija – lengva, šviesi ir optimistiška, skirta folklorinį stilių mėgstančiai merginai.

Antroji “Klementi” kolekcija skirta miesto merginai. Joje vyrauja neryškios spalvos – pilka, žalsva .

Peterburgo dizainerių kolekcija – drabužiai iš džinsinio audinio jaunoms merginoms. Dizaineriai tarsi žaidžia su džinsu, derindami jį su languotu audiniu, odos juostelėmis, audinių atraižomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją