Pati dizainerė jau senokai yra pripažinusi, kad jos kūrybą (ypač pastarojo meto) geriausia vadinti meninėmis avantiūromis. Juo labiau, kad bet kokia kūrybinė veikla neišvengiamai turi šiokio tokio avantiūrizmo, žaidimo, nuotykio elementų. Ir kaip tik tas nenuspėjamumas, neprognozuojamumas, nuotykis yra pats žaviausias jos kūrybos elementas.

Pristatyme buvo pademonstruoti fragmentai iš dviejų ankstesnių Liubovės Čaplikienės kolekcijų – „Akvariumas“ ir „Drugeliai“. Be to, paskelbtos dar dvi svarbios žinios, puikiai derančios prie visos „avantiūristiškos“ vakaro dvasios: pristatyta dizainerės interneto svetainė bei paskelbta apie Liubovės Čaplikienės mados studijos atidarymą.

Kolekcijai „Šarkų sapnai“ pasirinktos tik dvi spalvos – balta ir juoda. Išskyrus paskutinį (ypač audringiausios publikos reakcijos sulaukusį) modelį – raudoną nuotakos suknią, kuri, nusimetus sijoną, tapo ypač seksualiu korsetu.

Daugelis kolekcijai naudotų medžiagų – iš natūralaus pluošto, pagamintos Lietuvoje. Prie jų derinti ypatingi rankų darbo aksesuarai ir papuošalai iš stručio bei kitų paukščių plunksnų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją