Lauma Lux
- prabangi, romantiškais nėriniais gausiai puošta apatinio trikotažo linija, kurią sudaro elegantiška nauja kolekcija, išsiuvinėta miniatiūrinėmis pavasario gėlėmis. Spalvos - balti išsiuvinėti raštai ant balto permatomo tinklelio ir šio sezono aktualija - šampano spalvos tinklelis, išsiuvinėtas įvairiaspalviais siūlais.

Kolekcijos naujiena - liemenėlė su petnešėlėmis, kurios gali būti nešiojamos trimis skirtingais būdais. Tai ypatingai aktualus pasiūlymas mokyklinių išleistuvių vakarams. Malonus siurprizas - pikantiško sukirpimo elegantiški šortukai.

Lauma Fashion - elegantiško ir madingo apatinio trikotažo linija modernioms moterims. Kaip įprasta, tai pati didžiausia apatinio trikotažo linija su stilingais aksesuarais ir aktualiausiomis sezono spalvomis. Šį sezoną "Lauma" pristato kolekciją, kurioje dominuoja smulkūs nėriniai su rožių raštais. Ypatingos linijos naujienos -"džinsinė" kolekcija ir kolekcija iš medžiagos su "būklė" efektu. Pačios madingiausios šio sezono spalvos - žydra ir rožinė.

Lauma Classic - klasikinė, funkcionali moteriško apatinio trikotažo linija moterims, teikiančioms pirmenybę lakoniškam grožiui ir ilgaamžiškumui. Šį sezoną linija papildyta dviem naujomis kolekcijomis, kuriose naudojami ypatingi reljefiniai "Textronic" nėriniai su santūriais gėlių motyvais. Kolekcijų spalvos klasikinės: balta, juoda, sidabrinio bijūno. Kolekcija išsiskiria ypatingai didele dydžių skala - net iki F dydžio kaušelio.

Lauma Comfort - Šios linijos apatinis trikotažas yra besiūlis, todėl ypač tinka kasdienai ir įdėliai tinka aktyvų gyvenimo būda mėgstančioms moterims - jis nevaržo judesių ir priglunda prie kūno tarsi antroji oda. Naujoji šio sezono kolekcija yra su gėlių, lapų bei geometriniais raštais. Dominuoja tikros vasaros spalvos - žydra, natūralios zomšos, avietinė, juoda. Šiai kolekcijai "Lauma" šiemet pirmą kartą panaudojo naujos sudėties medžiagą su šilkiniu spindesiu.

Kolekcijoje taip pat sudaro besiūlis apatinis trikotažas vyrams. Grafiti, šviesiai pilkos ir dūminės spalvos įvairių modelių vyriškos kelnaitės bei trumpikės pasiūtos iš mikrofibros.

Lauma Exclusive - tai naujausia, tik praėjusių metų pabaigoje sukurta apatinio trikotažo linija, kurios modeliai pasiūti iš ypatingai dailių ir elegantiškų audinių bei aksesuarų. Naujos šios linijos kolekcijos modeliai siuvinėti trapiais ir elegantiškais irisų žiedlapių formos raštais, o liemenėlių petnešėlės bei kelnaitės dekoruotos krištolo spindelio akutėmis.

Kolekcijos viršūnė - gundantis ir elegantiškas korsetas. Šios išskirtinės linijos modelių gaminamas ribotas kiekis. Lietuvoje "Lauma Exclusive" linijos modeliais prekiaus tik kelios parduotuvės. Sezono mados neįtakos šios linijos modelių, kolekcijos bus kuriamos ir pristatomos kur kas dažniau bei bus skirtos tam tikrai progai, pvz, Valentino dienai ir pan.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją