„Neprašausite pro šalį akcentuodamos rankas. Vakarui rinkitės kuo daugiau skirtingų pločių apyrankių. Jų gali būti net iki alkūnės, - juokiasi stilistas. - Prie tokių nusagstytų rankų ir ausyse turėtų atsirasti kažkas itin masyvaus, pavyzdžiui, kabantys ir žvilgantys auskarai, pagaminti iš pusbrangių akmenų ir metalų. Šį sezoną itin madingas medžio ir metalo derinys. Jei nemėgstate apyrankių, riešus galite apsukti karoliais“.

Rankinės didelės ir funkcionalios. Itin madingi didžiuliai krepšiai, pasiūti iš standžios drobės ar lino. Taip pat plonai išdirbtos odos skylėtos ar raštuotos rankinės.

„Čia svarbiausia spalva (nuo baltos iki itin eklektiškų: citrininės, šviesiai geltonos) ir faktūra (gėlėtos, raštuotos, taškytos tartum dailininko drobė).

Vakarui siūlyčiau rinktis mažas delninukes ir, aišku, kuo labiau žėrinčias ir puoštas, nes būtent jos atlieka bene svarbiausią vakarinės aprangos aksesuaro vaidmenį“, - sako stilistas.

Privalomas akcentas šalikams ir šaliams – kutai.

„Šalį galite rišti ant galvos – tai itin derės prie marinistinio stiliaus“, - priduria K. Rimdžius.

Saulės akiniai visų pirma turėtų atlikti savo tiesioginę funkciją - apsaugoti nuo saulės.

„Madingiausia šiuo metu kvadratinė forma. Spalvos: ruda, tamsiai mėlyna, žalia, chaki. Šiuo atveju madingiausi stiklai irgi ne vienspalviai, o pereinamų spalvų.

Rėmeliai ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus dekoruojami įvairiais raštais ir kristalais. Ypač madingi akiniai skirtingų spalvų (viduje ir išorėje) rėmeliais. Klasikos mėgėjai neprašaus įsigiję kuo juodesnius akinius didesniais stiklais“, - sako stilistas.

Dar vienas nepakeičiamas akcentas - įvairiais raštais ir spalvomis margintos pėdkelnės, kurios nuspalvins net patį nuobodžiausią drabužį.

Klausimus stilistui K. Rimdžiui siųskite mums el. paštu stilius@delfi.lt

Aktualiausius klausimus jam perduosime, o atsakymų ieškokite DELFI moterims skyrelyje "Stilius ir mada".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją