Suintriguotas savo šalies autentiško apsirengimo stiliaus, Arkadius’as pasiūlė naujų galimybių. Meistriškai klostuodamas, raukdamas ir sukirpdamas naujus modelius jis sugebėjo išskirtinius senovinius drabužius paversti seksualiais, moderniais ansambliais.

Arkadius’o naujoji kaimo mergina dėvi prigludusią prie kūno suknelę be petnešėlių, kurios audinys padabintas spalvingais paukščių ornamentais, baltos odos kelnes su įsiuvais arba iškirptėmis šonuose, atspurusius, dekoratyvine siūle papuoštus džinsus su batais, siekiančiais kulkšnis, ir sijonus su giliais skeltukais.

Tačiau ir tai dar ne viskas: dar buvo krauju (ar dirbtiniu krauju) sumirkyti sijonai, palaidinės, padabintos šiaudais ir plastikiniais paukščiais, o modelis, demonstruojantis suknelę, kybojo ant dviejų polių, pastatytų prieš ją. Arkadius pateikė gaivinančios energijos pliūpsnį, kuris buvo labai reikalingas po komercinių Niujorko kolekcijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją