Rooney Mara balta "Givenchy", Emma Stone raudona "Giambattista Valli" ir Jessica Chastain raštuota "Alexander McQueen" buvo tarp drąsiausius apdarus Los Andželo centre "Hollywood & Highland Center" pademonstravusių damų.

"Pasirinkau ją, nes ji man patiko", - sakė R.Mara apie savo suknią iš nėrinių ir daugiasluoksnio šifono.

E.Stone suknia buvo puošta didžiuliu kaspinu prie kaklo, kuris šiuo metu labai madingas, o J.Chastain juoda, Sarah Burton sukurta suknia buvo siuvinėta aukso siūlais.

Kai kurios patyrusios stiliaus žvaigždės taip pat pasistengė, tarp jų - Michelle Williams, pasirinkusi prislopintos oranžinės spalvos "Louis Vuitton" subtiliomis detalėmis, Jennifer Lopez žėrinčia dryžuota "Zuhair Murad", Cameron Diaz smėlio spalvos "Gucci" be petnešėlių ir Penelope Cruz labai moteriška, pilkšvai melsvos spalvos "Armani Prive".

Angelina Jolie savo paprastą, bet seksualų stilių atskleidė juoda "Atelier Versace" suknia be petnešėlių ir su dideliu skeltuku.

Gwyneth Paltrow atrodė elegantiška ir prašmatni su balta "Tom Ford" suknele, kurią papildė derantis grakštus apsiaustas, o Stacy Keibler buvo didinga su aukso spalvos metalu tviskančia "Marchesa".

"Stacy suknelė buvo pasirinkta tiesiai nuo 2012 metų rudens podiumo. Į audinį yra įaustas tikras auksas, kuris suteikia jam kone skysčio pojūtį", - sakė "Marchesa" dizainerė Georgina Chapman, kuri ir pati dalyvavo "Oskarų" ceremonijoje, žinoma, pasipuošusi "Marchesa" ir įsikibusi vyrui Harvey Weinsteinui į parankę.

"Buvau mados savaitėje, pamačiau ją ant podiumo ir pagalvojau: "Turiu ją turėti", - sakė S.Keibler.

G.Paltrow, kuri pastaraisiais metais į "Oskarų" ceremoniją atvykdavo tai kaip rožinė princesė, tai kaip gotiška maištininkė, šįkart nusipelnė būti geriausiai apsirengusiųjų sąrašuose, kuriuos sudarinėja "InStyle" mados redaktorius Halas Rubensteinas ir "Glamour" redaktorė Louise Roe.

"Gwyneth pademonstravo netikėtą suknelę, ir man ji atrodė labai žavi", - sakė H.Rubensteinas.

"Absoliučiai pribloškiamos buvo paprasčiausios (suknelės), - per tiesioginę ABC transliaciją sakė L.Roe. - Miriau dėl Gwyneth "Tom Ford" (suknelės) su jos elegantišku apsiaustu, Emmos Stone fuksijų spalvos kaspinu prie kaklo (puošta) "Valli" ir stambiais kristalais (puoštos) "Vuitton" delninukės. Shailene Woodley neprašovė su "Valentino", o Jessica Chastain - su klasikine auksine "McQueen". Oho".

L.Roe buvo malonu žiūrėti į Sh.Woodley su moderniai atrodžiusia suknia: "Ji yra "karšta" Holivudo naujiena, o ši suknelė pagaliau pateisino mūsų lūkesčius: (ji buvo) prašmatni, paprasta, elegantiška, ji man labai patiko".

H.Rubensteinui patiko tai, kad nebuvo trafaretų, kad ant raudonojo kilimo pademonstruotų apdarų negalima apibūdinti vienu žodžiu. "Man tikrai patiko vienas dalykas: tai, kad šio vakaro (metu pademonstruotas) ne vienas siluetas - ir ne tik drabužių, bet (ir) moterų", - sakė jis ir atskirai paminėjo J.Lopez: "Jennifer Lopez padarė kaip tik tai, ko iš Jennifer Lopez norima".

Vis dėlto vėliau, per televizijos transliaciją J.Lopez gili V formos iškirptė atrodė priartėjusi prie rizikingos ribos.

Violos Davis smaragdų spalvos, korseto stiliaus "Vera Wang" suknia buvo santūriai puošta ties krūtine, o sijonas krito šifono klostėmis. Prie suknelės spalvos, kuri, regis, taip pat žymi tendenciją, aktorė priderino auskarus. Tą patį padarė ir Melissa McCarthy, prie savo rožinės "Marina Rinaldi" priderinusi kristalų vėrinį bei diržą, "Chopard" auskarus su rausvais 10 karatų deimantais ir žiedą su rausvu turmalinu.

Žėrinčius batelius jai sukūrė jos mokyklos laikų draugas, avalynės dizaineris Brianas Atwoodas. "Batelių apačioje jis įrašė nuostabų įrašą, dėl kurio apsiverkiau ir kone visiškai sužlugdžiau visą savo makiažą", - sakė ji.

Penelope Ann Miller taip pat pasirinko rausvą spalvą. Drauge su "Badgley Mischka" ji sukūrė retro dvelkiančią, blizgančiais žvyneliais puoštą suknelę.

Meryl Streep ne visada apsirengia įspūdingai, bet šį kartą jai tai pavyko - su aukso spalvos "Lanvin" suknia, prie kurios buvo priderinti senoviniai auksiniai auskarai ir 19-ojo amžiaus žiedas su deimantais.

Glenn Close atrodė moderniai suderinusi vyriško stiliaus švarką ir labai moterišką "Zac Posen" suknią. Zacas Posenas ceremonijai aprengė ir žaviąją kiaulaitę Miss Piggy - aukso spalvos suknia V formos iškirpte, prie kurios buvo priderintas "Fred Leighton" deimantų vėrinys.

Rose Byrne žėrinčia juoda "Vivienne Westwood" suknia, Kristen Wiig subtilia šampano spalvos "J. Mendel", Tina Fey karališkos mėlynos spalvos "Carolina Herrera" su juodo aksomo diržu taip pat pagerino savo stiliaus reputaciją ir, ko gero, savo žvaigždžių ryškumą. T.Fey buvo dar viena auskarų spalvos derinimo prie suknelės gerbėja - ji pasipuošė kone 48 karatų "Bulgari" safyrais.

Octavia Spencer toliau bendradarbiauja su "Tadashi Shoji" ir šį kartą pademonstravo rankomis siuvinėtą dramblio kaulo spalvos suknelę trumpomis rankovėmis.

Milla Jovovich, kuri labiausiai garsėja kaip manekenė, su balta siuvinėta "Elie Saab" suknia per vieną petį atrodė tikra ekrano dievaitė.

"Norėjau ko nors, kas būtų labai išgryninta, struktūriška, nelygu koks pareiškimas, bet ne pernelyg stelbiantis", - sakė ji.

Berenice Bejo pasirinko mėtų spalvos siuvinėtą "Elie Saab" suknelę. Jos makiažą kūrusi "Dior" specialistė Julie Hewett sakė, jog buvo sąmoningai pasirinktas gaivus, neįnoringas įvaizdis - kad papildytų neįprastos spalvos suknelę. "Nusprendėme daryti labai paprastai ir be užbaigimo. Palikau jos odą labai gaivią: be pudros, labai švarią, labai natūralią", - sakė ji.

J.Hewett ant raudonojo kilimo pastebėjo praėjusio amžiaus 3-iojo ir 4-ojo dešimtmečių įtaką ir mano, kad prie to galėjo prisidėti filmas "Artistas" (The Artist), už kurį buvo nominuota ir B.Bejo.

"Senasis Holivudas niekada nemiršta, jis niekada neišeina iš mados, bet "Artistas" jį sugrąžino kartai, kuri apie tų laikų Holivudą nežinojo, - sakė ji. - Štai kaip norime matyti savo žvaigždes atrodant".

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją