M. Winehouse`as tvirtina, kad trečiadienį per Paryžiaus mados savaitę pristatyta kolekcija yra „prasto skonio“, kai ant podiumo pasirodė manekenės, apsirengusios žvaigždės stiliumi.

„Mūsų šeimą labai nuvylė šis reginys. Jis buvo visiškai šokiruojantis, - laikraščiui „The Sun“ sakė 60 metų buvęs taksi vairuotojas. - Mes vis dar gedime dėl Amy netekties. Ši savaitė mums buvo labai sunki, nes minėjome pusės metų sukaktį nuo jos mirties“.

„Matydami, kaip jos įvaizdis buvo panaudotas prekybai drabužiais, mes patyrėme didelį skausmą. Mes to nesitikėjome ir dėl to su mumis nebuvo konsultuotasi“, - teigė A. Winehouse tėvas.

Per J. P. Gaultier pavasario – vasaros kolekcijos pristatymą modeliai pasirodė su aukštomis hito „Back to Black“ atlikėjos stiliaus šukuosenomis ir ryškiai išdažytomis akimis, ne gana to, manekenės rūkė cigaretes.

Jos taip pat žingsniavo podiumu skambant vyrų kvarteto atliekamoms A. Winehouse dainoms, o šou finale visos išėjo su juodais šydais.

A. Winehouse mirė pernai, savo namuose Šiaurės Londone, būdama 27 metų. J. P. Gaultier prisipažino, kad nors niekada nebuvo susitikęs su šia dainininke, „jų stiliai visada buvo panašūs“.

M. Winehouse`as teigė jaučiąs pasididžiavimą, kad jo dukra daro įtaką madai, tačiau apkaltino J. P. Gaultier pasirinkus dainininkės portretą iš to meto, kai ji „nebuvo geriausios formos“.

„Mes didžiuojamės jos įtaka madai, bet juodi modelių šydai, cigarečių rūkymas ir vyrų kvarteto atliekama jos muzika yra prasto skonio, - pridūrė jis. - Tai vaizduoja Amy, kai ji nebuvo geriausios formos, ir propaguoja kai kuriuos liūdniausius jos gyvenimo momentus. Tai liūdina jos šeimą“.

Būdama gyva britų dainininkė kovojo su potraukiu alkoholiui ir narkotikams. Tai paskatino jos tėvą įkurti Amy Winehouse fondą, kuris padeda tokių problemų turintiems jaunuoliams.

„Niekas neprašė mūsų leidimo ir nepasiūlė paaukoti pinigų mūsų fondui“, - piktinosi jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją