Pastarąjį kartą savo gerbėjams Aušra kolekciją sukūrė prieš trejus metus, tuomet intrigavo, kad rūpinasi moterimis, bet galvoja ir apie aksesuarus stipriajai lyčiai. Per kelerius metus daug keliavusi, dirbusi su interjeru ir grožiu susijusiuose įmonėse, Aušra pasiilgo džiaugsmo kuriant savo rankomis.

Šis pavadinimas – ne šiaip sau. Neretai ir kūrėjai būna paslaptis, kas išeis, paėmus į rankas kelias spalvotas odos atraižas.

„Pamenate vaikystėje darytus sekretus? Taip ir mano rankinės vis kitomis spalvomis atsiskleidžia ne tik kuriant. Faktūrų, spalvų ir atspalvių kupinas aksesuaras skirtingai atrodo vis prie kitokių drabužių. Arba tiesiog kitoje aplinkoje – vienaip jis atrodys priėmime sostinės centre, kitaip – pakeliui į vakarėlį prie jūros“, - sakė dizainerė.

„Kurdama rankinių vyrams dizainą, bandžiau suderinti jų vertinamą santūrumą su šiek tiek intrigos. Ir, tikiuosi, vyrai tai įvertins“, - vylėsi Aušra.

Rankinėms menininkė jau daugelį metų naudoja kokybišką odą, įsigytą Skandinavijoje, kurios kiekvieną metrą atsirenka pati.

Vyriškų ir moteriškų rankinių kolekciją demonstravo žinomos ir ryškios asmenybės, tarp jų ir dizainerės Aušros draugai, kurie jau įvertino menininkės darbus ir savo spintose turi mažiausiai po kelias rankines.

„Gerai, kad rankinių, kaip ir kitų aksesuarų, galima turėti, kad ir šimtą, svarbu, kad tai būtų mėgstami ir nuotaiką kuriantys daiktai“, - sakė A. Haglund.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)