Problemos sprendimas

Pageidautinas vidutinis iškirpimas apie klubus. Prispaudžiantys pilvą įsiuvai tarsi korsetas formuos taliją. Būtini kaušeliai su strypeliais ir audinyje daug lykros (tačiau audinys neturėtų būti blizgantis). Paieškokite maudymosi kostiumėlio su daugybe vertikalių detalių (piešinys, siūlės), plačiomis petnešėlėmis ir gilia iškirpte.

Venkite: bikini maudymosi kostiumėlių, siaurų petnešėlių, šviesių arba blizgančių audinių, labai didelio arba labai mažo iškirpimo apie klubus, maudymosi kostiumėlių su uždara viršutine dalimi, kaušelių be strypelių ir skersinio piešinio.

Raištis

Galbūt vietoj raiščio ant maudymosi kostiumėlio panorėsite kitų drabužių - lengvų marškinių, tunikos, o galbūt pliažinių kelnių. Plačiabrylė skrybėlė nuo saulės (bryliai lygūs jūsų pečiams!) suteiks jūsų figūrai pusiausvyros.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją