Vasariniai auliniai batai

Vyrai negali suprasti, kam šiltuoju metų laiku autis aulinius batus, jeigu kojos turi galimybę ilsėtis nuo sunkios avalynės aukštais aulais.

Kelnės žemu klynu

Tokių kelnių stipriosios lyties atstovai tiesiog negali pakęsti. Jie mano, kad dailią figūrą aptempiantys džinsai – geriausios kelnės pasaulyje. Kaip jie vertina beformes kelnes su klynu iki kelių? Kaip pasaulio pabaigą.

Beformės plačios palaidinės

Vyrai mano, kad moters drabužiai turi pabrėžti jos puikias formas, seksualumą ir moteriškumą, o ne slėpti visa tai po beformiais apdarais iš lino ar medvilnės.

Masyvūs akiniai

Stipriosios lyties atstovai nesupranta, kam simpatišką veidą slėpti po milžinišku plastiko gabalu? Ir tikrai, kam? Akiniai turi būti normalaus dydžio ir atlikti savo pirminę funkciją.

Graikiško stiliaus sandalai

Tokia avalynė vyrams primena graikų gladiatorius, todėl greičiau asocijuojasi su kova nei su moterišku flirtu ir švelnumu.

Pūstos rankovės

Kuo vyrams neįtinka pūstos rankovės? Tuo, kad jos primena ištreniruotus bicepsus ir moteriškam siluetui suteikia grubumo. Drabužiai su pūstomis rankovėmis tinka toli gražu ne visoms, daugelį moterų jie paverčia ne dailiomis lėlytėmis, kaip kad siekia dizaineriai, o vyriškų formų amazonėmis.

Kombinezonas

Daugumai stipriosios lyties atstovų kombinezonas asocijuojasi su specialiąja apranga. Panašias asociacijas jiems kelia ir šortai su petnešomis, ir kelnių kostiumai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)