Tai vadinama stiliaus rutina, rašoma purewow.com.

Štai septyni žingsniai, kaip iš jos išsivaduoti.

Išlipkite iš amžinų džinsų

Įsigykite tikras kelnes. Toms, kurios nuolat įlenda į aptemptus džinsus, rekomenduojame išbandyti plačias kelnes arba sijoną-kelnes iki kelių.

Jei per sunku skirtis su džinsais, bent jau pakeiskite įprastuosius džinsiniu sijonu-kelnėmis arba platėjančiais džinsais. Šio patarimo esmė tokia: naujas siluetas privers jus išbandyti kitokias proporcijas ir galbūt išdrįsite išsirinkti kitokią nei jums įprasta palaidinę ar marškinėlius, kurie derėtų prie platesnių kelnių.

Sluoksniuokite

Ar žinojote, kad „Madwell“ darbuotojams taikomas reikalavimas į darbą ateiti apsirengus ne mažiau nei tris drabužius? Tai reiškia, kad jiems neišeina išsisukti tik su kelnėmis ir marškinėliais (nuobodu) – dar reikia bent vieno aksesuaro. Kodėl tai svarbu? Sluoksniavimas padeda sukurti originalius derinius, o galiausiai rasti savo stilių. Galite pradėti nuo paprastų derinių – prie vieną petį atidengiančios palaidinės pasiriškite siaurą skarelę prie pat kaklo.

Išbandykite vienspalvį įvaizdį (ne vien tik juodą arba baltą)

Tai nereiškia, kad reikia atsisveikinti su savo mėgstamiausia juoda. Bet verta išbandyti ir kitas spalvas – jei nuo kojų iki galvos būsite pilkšvai rožinė arba gelsvai raudona, tai jums suteiks visiškai naują perspektyvą, be to, užtikrins bent porą naujų komplimentų. Nusipirkite vienodos spalvos suknelę ir švarkelį arba susikurkite naują derinį iš vienodos spalvos drabužių, kuriuos jau turite.

Apie stilių nepamirškite ir savaitgaliais

Savaitgaliais norisi atsipalaiduoti, įlindus į patogius džinsus ir marškinėlius, bet tai tikrai nepažadins kūrybinės gyslelės. Savaitgaliais kaip tik skirkite daugiau laiko sugalvoti galimiems drabužių deriniams ir juos išbandyti. Patikėkite, trikotažinė suknelė ne mažiau patogi už sportines kelnes.

Įsigykite griežtos formos struktūrišką rankinę

Greičiausias būdas atrodyti stilingiau? Tikros damos rankinė. Taip, į jūsų mėgstamą beformį krepšį telpa viskas, išskyrus galbūt tik plautuvę, bet ji ne visada atrodo stilingai. Įsigykite ir struktūrišką rankinę, kuri išlaiko formą ir nesudrimba, padėjus ją ant stalo.

Prie sijonų derinkite sportbačius

Šiandien jau tapo norma kasdien avėti plokščiapadžius batus. Ypač, jei jie sportinio stiliaus. Jei iki šiol neįsivaizdavote savo gyvenimo be aukštakulnių, laikas įsigyti porą baltų sportbačių.
Mergina

Įsigykite didžiulius ryškius auskarus

Jei iš šio sąrašo išsirinksite tik vieną dalyką, tikimės, kad tai bus dideli kabantys auskarai. Šiuo metu jie labai madingi, jie iškart suteiks originalumo bet kokiam deriniui, tad jie tikrai yra privalomas elementas kiekvienos moters garderobe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)