Laimei, nebūtina labai išlaidauti. Susidarykite naujausių tendencijų sąrašą ir pirkite atsakingai, atsižvelgdami į purewow.com pateiktus patarimus.

Taigi, patarimai, kur galima sutaupyti, o kur geriau negailėti pinigų.

Sutaupyti: išpuošti plokščiapadžiai sandalai

Bumbulai. Kutai. Spurgai. Šį sezoną madingiausi bus ryškūs, nuotaikingi ir šmaikštūs sandalai. Tačiau ar tikrai juos avėsite taip dažnai, kad tai pateisins dar vieną paskolą, už kurią juos nusipirksite? Ko gero ne. Tad rekomenduojame visų pirma madingųjų išpuoštų plokščiapadžių sandalų ieškoti tarp pigesnių variantų.

Sutaupyti: siauras šalikėlis

Siauras šalikėlis dera ne tik prie ryškiais raštais marginto švarko (nors šis derinys bus sezono hitas). Jis dera praktiškai prie visko, ir net kasdieniams drabužiams suteiks kiek bohemiškos aštuntojo dešimtmečio dvasios. Be to, kadangi tai tik siaura medžiagos atraiža, piniginė neturėtų labai ištuštėti.

Negailėti pinigų: džinsai apspurusiais kraštais

Ta diena, kai supratome, jog verta investuoti daugiau pinigų į kokybiškus džinsus, buvo liūdna. Bet juk kokybiški džinsai ilgiau nesusidėvi ir geriau išryškina figūros privalumus. Tad ko gero ta diena nebuvo tokia jau ir liūdna. Šį sezoną madingiausi bus kiek trumpoki džinsai apspurusiais kraštais, prie kurių derinami elegantiški aukštakulniai. Į jus kryps visų praeivių žvilgsniai.

Sutaupyti: palaidinė platėjančiomis rankovėmis

Kas dera prie naujųjų madingųjų džinsų? Palaidinė platėjančiomis rankovėmis. Ji tiks ir pasipuošti, ir kasdienai. Šį sezoną tokios palaidinės bus labai labai madingos, todėl tikrai rasite kur įsigyti pigiau, nes jų bus galima įsigyti praktiškai visose parduotuvėse.

Negailėti pinigų: palaidinė atvirais pečiais

Pečius apnuoginančios palaidinės madingos jau ne pirmą sezoną, ir panašu, kad jų aktualumas neišblės. Todėl patariama negailėti pinigų ir investuoti į kokybišką, geriausiai neutralios spalvos palaidinę, kurios prireiks ilgam.

Sutaupyti: sportbačiai

Dėkojame dievams už šią itin patogią tendenciją. Akinančiai balti sportbačiai dera praktiškai prie visko, o įsigyti jų galima tikrai nebrangių.

Negailėti pinigų: įsispiriami aukštakulniai

Kitaip nei pirmiau paminėti puošnūs sandalai, įsispiriami aukštakulniai turi būti kokybiški – labiausiai dėl to, kad būtų įmanoma su jais paeiti. Geriausia pirkti paprastesnius, labiau klasikinius, kuriuos galėsite autis vėl ir vėl. Jų jums tikrai prireiks ateinančius kelis sezonus.

Negailėti pinigų: kuprinė

Medžiagos kokybė labai svarbu, ypač kalbant apie odą. Negailėkite pinigų kuprinei, kurios pastaruoju metu itin madingos – jos jums taip pat prireiks ne vieneriems metams.

Sutaupyti: kaklo papuošalai

Linksmi, šmaikštūs papuošalai yra ta kategorija, kuriai neverta leisti daug pinigų. Ieškokite kaklo papuošalo iš metalo, be akmenų, nes akmenys dažniausiai būna nenatūralūs. Tačiau nepirkite ir pigiausių, antraip vaikščiosite pajuodusiu ar pažaliavusiu kaklu.

Sutaupyti: puošnūs auskarai

Panašiai ir kalbant apie puošnius auskarus – tikrai galite rasti pigesnių.

Negailėti pinigų: pižamos stiliaus palaidinė

Pižamos stiliaus palaidinė, priderinta prie džinsų ar sijono, atrodo itin prašmatniai. Kadangi ji jums gali tarnauti ir dieną, ir naktį, verčiau investuokite į prabangią, pasiūtą iš itin kokybiškos medžiagos.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)