Gerai atrodo maudymosi kostiumėlis su sijonėliu, bet venkite tokio modelio, jei jūsų pečiai siauri, nes sijonėlis liemenį daro panašų į kriaušę. Kostiumėliai, prispaudžiantys pilvą, taip pat su dideliu kiekiu lykros, padės jums paslėpti keletą colių jūsų apimčių.

Neverta pirkti šviesaus ir (arba) blizgančio audinio maudymosi kostiumėlio, kuris vaizdžiai didins ir taip jau styrantį pilvą, užpakalinės iškilios dalies ir išsiplėtusių klubų apimtis. Venkite pabrėžti taliją - nesirinkite maudymosi kostiumėlių su dirželiais ir išilginėmis detalėmis apatinėje dalyje.

Problemos sprendimas

Vientisas maudymosi kostiumėlis su įsiuvais, pritraukiančiais pilvą, yra lygiavertis korsetui. Vykęs pasirinkimas bus tamsios matinės spalvos maudymosi kostiumėlis pažeminta talija, taip pat su išilginiu arba įstrižiniu piešiniu. Atkreipkite dėmesį į viršutinę kūno dalį - čia maudymosi kostiumėlis turi būti šviesesnių ir ryškesnių atspalvių; pageidautinos plačiai išskirtos petnešėlės, kurios suteiks pusiausvyros “viršui” ir “apačiai”.

Plačių pečių figūrai tinka modelis su sijonėliu, bet tik tuo atveju, jei sijonėlis pakankamo ilgio ir nesitaršo. Raištį riškite ant talijos, mazgą nuleiskite kuo žemiau, kad būtų įstriža, visada liekninanti linija.

Venkite: dirželių, šviesių blizgančių audinių ir skersinio piešinio apatinėje maudymosi kostiumėlio dalyje.

Raištis

Jei turite plačius klubus ir didelį pilvą, raištį riškite kampe ant talijos, o ne griežtai horizontaliai. Atminkite, kad įstrižinė linija visuomet lieknina ir nukreipia žvilgsnį žemiau nuo pavojingos figūros srities.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją