Kad ir kaip bandytume spręsti šią problemą (nuolat pildome įkvepiančių stilių sąrašą savo paskyroje „Pinterest“ svetainėje arba net susiruošiame drabužius iš vakaro), galiausiai vis vien įkrentame į tas pačias griežto stiliaus suknelių vėžes. Kaip iš jų išlipti?

Purewow.com pateikia kelis patarimus, kaip atsižvelgiant į kelias naujausias tendencijas atšviežinti savo įprastą stilių, kad ir pačios būtume laimingos išlipusios pižamos, ir džiugintume aplinkinių akis.

Rauktos varpelio formos rankovės

Šį sezoną itin madingi aštuntojo dešimtmečio stiliaus marškiniai ir marškinėliai. (Nustebote?) Tačiau jie pritaikyti šiems laikams, o tai reiškia, kad juos galima dėvėti prie aptemptų kelnių arba net prie baltų džinsų – priklausomai nuo to, koks aprangos kodas jūsų biure.

Smulkios klostės

Galbūt jau eksperimentuojate su šia tendencija, o jei ne, siūlome pradėti. Klostės suteikia modernų įvaizdį bet kokiam siluetui ir tuo pačiu labai gražiai pabrėžia figūrą.

Puoštos rankinės

Aksesuarus galima rinktis žaismingesnius – net jei visos kitos bendradarbės įsikibusios į griežtas juodas rankines. Atsirinkite tik būtiniausius daiktus ir susidėkite juos į nedidelį kibirėlio formos rankinuką ar per petį nešiojamą rankinę.
Rankinė

Plačios kelnės

Aptemptos kelnės iki kulkšnių jau tapo aprangos klasika ir ši tendencija niekur nesitrauks, o jei norite daugiau rizikos, išbandykite plačias, plevėsuojančias kelnes. Ko gero nebenorėsite su jomis skirtis, nes jos tikrai puikiai pabrėžia figūros privalumus ir paslepia trūkumus bei yra labai patogios.

Įsispiriami bateliai uždaru priekiu

Jei mėgstate plokščiapadžius batelius, jums tikrai patiks ši nauja tendencija. Įsispiriami bateliai būtent dėl uždaro priekio tinkami avėti biure, o dėl atviro kulno su jais nekaršta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją