Jei daiktus perkame kokybiškus, jų tikrai reikia mažiau. Tad jei norite atrodyti stilingai, bet apsieiti su kuo mažiau daiktų,

Purewow.com pateikia sąrašą rankinių, kurių jums tereikia jūsų arsenale. Kaip sakant, lengviau ir piniginei, ir drabužinei.

Griežtos formos rankinė tikrai damai

Investuokite į elegantišką rankinę su rankenomis viršuje. Geriausia ją rinktis neutralios spalvos (pavyzdžiui, pilką, tamsiai mėlyną, juodą arba kreminę). Tokia rankinė, jei ji neperkrauta detalėmis, tiks įvairiausiomis progomis.

Rankinė turi būti talpi, kad tilptų visi kasdien reikalingi daiktai, tačiau išlaikyti formą ir neišsipūsti, į ją įsimetus, pavyzdžiui, plokščiapadžių batelių porą – dėl viso pikto.

Nesenstanti per petį nešiojama rankinė, kurios užteks iki mirties

Nešiojama ant peties arba, be abejonės, per petį – tokią laisvalaikio rankinę turėti privaloma. Rekomenduojama rinktis sodrios spalvos, su papuošimų užuomina. Ji turi būti ne per didelė, tačiau talpi, kad savaitgalio išvykose ar vaikštant po parduotuves jūsų rankos būtų laisvos.
Rankinė

Talpus krepšys, kurį galima prikimšti iki viršaus

Kartais reikia tampytis su savimi praktiškai visą savo ūkį, kuris paprasčiausiai netelpa į elegantiškąją ar per petį nešiojamą rankinę. Tokiais atvejais pravers didelis ant peties nešiojamas krepšys, geriausia minimalistinio dizaino, kuris patraukliai atrodo ir tuščias, ir prikrautas.

Žaisminga delninė

Geros naujienos: delninės jau nebėra skirtos tik vakarui. Didesnes medžiagines delnines dabar jau galima nešioti ir dieną.

Susidėkite kasdieniu daiktus į delninę ir neškitės ją į darbą – būsite stilingiausia moteris biure, arba galite ją įsidėti į talpųjį krepšį – taip būsite pasiruošusi net ir netikėtiems pietums ar vakarienei.

Lengva, bet tvirta savaitgalio rankinė

Talpi ir graži – dabar tai suderinama. Savaitgalio rankinė praverčia savaitgalio išvykai už miesto arba net ir kaip sportinis krepšys, kuris gražiai atrodo po darbo stalu biure. Patikėkite, niekada nesigailėsite įsigijusios talpią, dailią rankinę su daug kišenių.
Rankinė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)