„Dovanų paieškos, siekiant išsiskirti, labai palengvės, jei įdėmiau pamąstysite apie jaunikio ir jaunosios pomėgius, gyvenimo būdą ir atsižvelgsite į jaunųjų pageidavimus, nurodytus vestuvių kvietime, - sako www.myfeltboots.com dizainerė Daiva Zgrabskė.

1. Bendri jaunųjų pomėgiai

Rinkdami originalią vestuvių dovaną, atsakykite sau į klausimą – kokių bendrų pomėgių turi būsimieji sutuoktiniai? Mėgsta kvapnią kavą ar yra išprotėję keliautojai? Pasinaudokite tuo. Įrėminkite miesto žemėlapį, su nuoroda į konkrečią vietą, kur pora susipažino. Paprašykite grafikos dizainerio pagalbos ir toks paveikslas neabejotinai užkariaus būsimų sutuoktinių svetainės sieną.

2. Stilius dviems

Vestuvės, pirmiausia, yra šventė dviems. „Subtilia ir kūrybinga vestuvine dovana galime vadinti tokią, kuri išlaiko vientisą stilių ir gali būti skirta tiek moteriai, tiek vyrui. Kaip antai, vienodo modelio, bet moteriško ir vyriško dydžių veltinio šlepetės jaunikiui ir jaunajai arba unisex stiliaus juvelyro sukurtos apyrankės ar net laikrodžiai jam ir jai. Idėjų čia begalės, nes ribos tarp vyriškumo ir moteriškumo šais laikais labai išsitrynusios“,- dizainerė.

3. Nedovanotinų dovanų sąrašas

Paimkite tuščią popieriaus lapą. Ilgai nemąstydami surašykite daiktus, kurių jūs nenorite gauti per artimiausias šventes. Žvilgterėkite – tai pats geriausias sąrašas, sufleruojantis, ko turėtumėte atsisakyti, ieškodami originalios dovanos!

Taurieji gėrimai, albumai, patalynės komplektai ir indai yra dovanos, kuriomis sunku nustebinti. Mąstykite apie tai, kad įsirengdami naują šeimos būstą jaunavedžiai derins dryžuotus mėlynus rankšluosčius prie jūrinio interjero vonios kambaryje, o ne jūsų padovanotus žalius taškuotosius...

4. Įdėkite dalelę širdies

Niekas taip nenudžiugins jaunųjų, kaip vestuvinės dovanos suasmeninimas. Pagalvokite, juk tai – pasikeitusi jaunosios pavardė ar naujo šeimos būsto adresas. Išrinkus originalią vestuvių dovaną, apgalvokite kaip skoningai ją suasmeninti.

„Pavyzdžiui, pakuodami dovaną, apriškite ją ryškia juosta, ant kurios per visą jos ilgį gražiu šriftu atspausti jaunųjų vardai. Ant medinės lentos užrašykite šeimos pavardę – tegu ši kabo ant naujojo būsto durų“,- idėjomis dalijasi dizainerė. Toks dovanos suasmeninimas rodo, kad jūs pasistengėte dėl jaunųjų, tai sukels džiugesį ir nustebimą, nes sutuoktiniai dar tik pratinasi prie naujų, bendrų inicialų.

Būkite praktiški, kūrybingi ir išradingi. Visgi nepamirškite subtilaus humoro, užsibrėžkite protingą biudžetą, taip sutaupysite begales laiko paieškoms. Jei galvodami apie ruošiamą dovaną ja mėgaujatės, tai reiškia, kad nuoširdžiai pasistengėte, tad laukite laimingų įsimylėjusios poros šypsenų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)