8 – 10 porcijų / 110 min. / 340 kcal.
Reikės:
800 g faršo;
5 kiaušinių;
2 svogūnų;
Druskos;
2 riekelių batono;
Maltų juodųjų pipirų;
Miltų apvoliojimui;
Augalinio aliejaus kepimui.
Paruošimas:
Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos. Batoną be plutelės pamerkite į vandenį ir tuomet nuspauskite.
Į faršą sudėkite svogūnus, išmirkytą batoną, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.
Likusius kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Iš faršo formuokite paplotėlius, į jų vidurį dėkite po 1 valg. š. smulkintų virtų kiaušinių. Tuomet formuokite kotletus, apvoliokite juos miltuose ir keptuvėje iškepkite.
Skanaus!