Želė tortas su grietinėle

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.
Želė tortas su grietinėle
© Asmeninis albumas

Reikės:

1 l grietinėlės

70 g cukraus

5 a. š. želatinos miltelių

0,5 vanilės ankšties

4 pakelių želė (paruošiame, kaip nurodyta ant pakelio)

Gaminimas

Grietinėlę supilame į prikaistuvį, įdedame cukrų, vanilės ankšties sėklas ir pačią ankštį. Užverdame. Paliekame pravėsti. Želatiną užpilame 7 šaukštais šalto vandens ir paliekame išbrinkti. Iš grietinėlės išimame vanilės ankštį, vėl užkaitiname iki virimo. Į karštą grietinėlę dedame išbrinkusią želatiną, gerai išmaišome ir išpilstome į paruoštą indą. Padedame šaltai, kad sustingtų (užtruks apie 1-2 val). Tada gaminame norimo skonio želė ir sluoksniuojame, laukiame kol sustings ir procesą kartojame.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Ypatingas uogų ir špinatų tortas (3)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justinai ir laukiame jūsų receptų.

Skaniausi vasaros pusryčiai (10)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Virginijai ir laukiame jūsų receptų.

Želė tortas su grietinėle

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Suktinukai su lašiša (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Tradicinė šaltiena su žirneliais

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.