Jums reikės:


500 g vyšnių (be kauliukų),
250 g meliono (minkštimo),
750 g cukraus,
cinamono žievelės,
2-3 valg. šaukštų vyšnių trauktinės.

Išgliaudytas vyšnias sumaišykite su meliono minkštimu, supjaustytu plonais gabalėliais. Suberkite cukrų, įdėkite cinamono lazdelę ir palikite pastovėti 1-2 val. arba per naktį.

Virkite 4 min. ant labai stiprios ugnies. Supilkite 2-3 valg šaukštus trauktinės. Uogienę iš karto išpilstykite į paruoštus stiklainius ir uždarykite užsukamais dangteliais.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją