Reikės:

300 g miltų krepšeliams
150 g sviesto,
1 kiaušinio,
1 didelio šaukšto majonezo,
1 šaukštelio kmynų,
žiupsnelio druskos,
žiupsnelio cukraus įdarui,
0,5 l apvirtų voveraičių,
1 morkos, 1 svogūno, 1 gabaliuko saliero stiebo, 1 ritinėlio cukinijos ar gabaliuko moliūgo,
1 mažos galvos žiedinio kopūsto,
ryšulėlio žalių krapų, ryšulėlio žalių bazilikų, ryšulėlio žalių ar džiovintų čiobrelių,
1 šaukšto druskos,
žiupsnio juodųjų pipirų, žiupsnelio peletrūno,
50 g sviesto, 1 šaukšto grietinės, 50 g aliejaus,
100 g fermentinio smulkinto sūrio „Džiugas“

Miltuose sukapokite sviestą, įberkite kmynų, truputį druskos ir cukraus, įminkykite majonezą ir kiaušinį. Valandai tešlą padėkite į šaldytuvą. Visas daržoves, taip pat prieskonines žoleles, susmulkinkite. Jas apkepkite ant silpnos ugnies svieste, kad šiek tiek suminkštėtų. Vėliau į daržoves suberkite prieskonius, druską, smulkintas voveraites, sudėkite grietinę, šiek tiek pakaitinkite ir palikite, kad atvėstų.

Kai troškinys atvėsta, galima pradėti gaminti tešlos krepšelius. Tešlą iškočiokite ant aliejumi padengto stalo ir ją supjaustykite kvadratais. Ant kiekvieno kvadrato dėkite po šaukštą troškinio, o tešlos kraštelius suklijuokite ir dėkite į skardą, pateptą aliejumi.

Kepkite apie 35 minutes. Iš pradžių krepšelius pridenkite kepimo popieriumi. Likus penkioms minutėms kiekvieną krepšelį apibarstykite smulkintu sūriu.