Reikės:
- didelės morkos,
- pusės žalios paprikos,
- pusės raudonos paprikos,
- 100 g šparaginių pupelių,
- nedidelio brokolio,
- 4 bulvių,
- 500 g vištienos krūtinėlės,
- prieskonių,
- petražolių.
Užpilui
- stiklinės vandens,
- šaukštelio prieskoninių žolelių,
- 4 šaukštų pomidorų tyrės,
- kelių šaukštų alyvuogių aliejaus.

Griežinėliais, juostelėmis ar kubeliais supjaustome morkas, bulves, paprikas. Šparagines pupeles perpjauname pusiau. Į troškintuvą dedame pirmiausia morkas, tada prieskoniais pagardintą vištieną, tuomet pupeles, brokolius ir paprikas, ant viršaus viską paslepiame bulvių sluoksniu, pabarstome prieskonių.

Ant viršaus pilame užpilą, pagamintą iš likusių produktų, ir pabarstome smulkintomis šviežiomis petražolėmis. Viską troškiname orkaitėje apie 45 minutes.

Skanaus!