Vištienos ir cukinijų kepsneliai

Kepsniukai minkšti, tirpsta burnoje, o ir gaminant nereikia daug vargti.
Vištienos ir cukinijų kepsneliai
© Recepto autorė

Reikės:

350 g vištienos faršo ( galima ir kitokio),
1 nedidelė jauna cukinija,
1 kiaušinis,
3 šaukštai kukurūzų miltų ( galima keisti ir paprastais),
1 šaukštelis dž.kalendros,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų baltųjų pipirų,
aliejaus kepimui,
1 nedidelis svogūnas.

Nulupti ir burokine tarka sutarkuoti cukiniją. Svogūną susmulkinti. Į gilesnį dubenį sudėti vištienos faršą, tarkuotą cukiniją ir smulkintą svogūną ir gerai išminkyti. Įmuškite kiaušinį ir vėl gerai išminkykite. Po šaukštą palaipsniui suberkite miltus, prieskonius ir gerai išmaišę dėkite į šaldytuvą 20 min.

Šaukštu suformuokite kepsniukus ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje.

Vištienos ir cukinijų kepsneliai
Vištienos ir cukinijų kepsneliai
„Samčio užrašai“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Žuvis, troškinta žaliajame petražolių padaže (2)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Liucijai ir laukiame jūsų receptų.

Vištienos šašlykas iš orkaitės (4)

Žinoma, šašlykas, keptas gamtoje, visada gardesnis ir teikiantis daugiau malonių emocijų, tačiau ir keptas orkaitėje pavyksta ne ką prasčiau. Bandom!

Marcipanas. Ko nežinojote apie šį didikų vertintą skanėstą (3)

Konditerijos gaminiai – ne tik prisiekusių smaližių džiaugsmas, bet ir kiekvieno virtuvės meistro pasididžiavimas. Yra vienas desertas, sukeliantis daugiausiai diskusijų dėl savo paslaptingos kilmės istorijos – tai marcipanas, Lietuvoje gyvuojantis daugiau nei 400 metų.

Varškės apkepas su natūraliu jogurtu (2)

Niekas negali atsispirti šiam varškės apkepui!

Saldus omletas

Kai įprasti omletai tampa nuobodūs, pamėginkite saldų omletą!