Vištienos ir cukinijų kepsneliai

Kepsniukai minkšti, tirpsta burnoje, o ir gaminant nereikia daug vargti.
Vištienos ir cukinijų kepsneliai
© Recepto autorė

Reikės:

350 g vištienos faršo ( galima ir kitokio),
1 nedidelė jauna cukinija,
1 kiaušinis,
3 šaukštai kukurūzų miltų ( galima keisti ir paprastais),
1 šaukštelis dž.kalendros,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų baltųjų pipirų,
aliejaus kepimui,
1 nedidelis svogūnas.

Nulupti ir burokine tarka sutarkuoti cukiniją. Svogūną susmulkinti. Į gilesnį dubenį sudėti vištienos faršą, tarkuotą cukiniją ir smulkintą svogūną ir gerai išminkyti. Įmuškite kiaušinį ir vėl gerai išminkykite. Po šaukštą palaipsniui suberkite miltus, prieskonius ir gerai išmaišę dėkite į šaldytuvą 20 min.

Šaukštu suformuokite kepsniukus ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje.

Vištienos ir cukinijų kepsneliai
Vištienos ir cukinijų kepsneliai
„Samčio užrašai“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Ypatingas uogų ir špinatų tortas (3)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justinai ir laukiame jūsų receptų.

Skaniausi vasaros pusryčiai (10)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Virginijai ir laukiame jūsų receptų.

Želė tortas su grietinėle

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Suktinukai su lašiša (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Tradicinė šaltiena su žirneliais

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.