Vištienos ir cukinijų kepsneliai

Kepsniukai minkšti, tirpsta burnoje, o ir gaminant nereikia daug vargti.
Vištienos ir cukinijų kepsneliai
© Recepto autorė

Reikės:

350 g vištienos faršo ( galima ir kitokio),
1 nedidelė jauna cukinija,
1 kiaušinis,
3 šaukštai kukurūzų miltų ( galima keisti ir paprastais),
1 šaukštelis dž.kalendros,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų baltųjų pipirų,
aliejaus kepimui,
1 nedidelis svogūnas.

Nulupti ir burokine tarka sutarkuoti cukiniją. Svogūną susmulkinti. Į gilesnį dubenį sudėti vištienos faršą, tarkuotą cukiniją ir smulkintą svogūną ir gerai išminkyti. Įmuškite kiaušinį ir vėl gerai išminkykite. Po šaukštą palaipsniui suberkite miltus, prieskonius ir gerai išmaišę dėkite į šaldytuvą 20 min.

Šaukštu suformuokite kepsniukus ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje.

Vištienos ir cukinijų kepsneliai
Vištienos ir cukinijų kepsneliai
„Samčio užrašai“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Tradicinės Cezario salotos (3)

Cezario salotos pažįstamos daugeliui, tačiau, ar žinote, kokia yra šių salotų istorija bei tradicinis paruošimo būdas?

Apelsininė vištiena su medumi

Norėtumėte kažko skanaus ir paprasto? Nenorite ilgai stovėti prie viryklės? Puiku. Siūlau jums patiekalą, kurį pagaminsite greitai ir dar greičiau suvalgysite.

Kaip panaudoti kiaušinius, kad netektų išmesti: 3 Nidos Degutienės receptai (1)

Šventės baigėsi, o margučiai - ne. Ką daryti? Pasak Nidosrecetai.lt autorės Nidos Degutienės, jeigu kiaušiniai buvo virti Velykoms ir laikomi šaldytuve, jie yra saugūs valgyti ir po švenčių.

Ruošiamės Velykoms: gudrybės ir patarimai

TOP 8 svarbiausi patarimai prieš ruošiantis gražiausiai pavasario šventei. Kaip atskirti kiaušinis virtas ar žalias, šviežas ar ne. Kiek laiko virti kiaušinius ir kuo skiriasi balti kiaušiniai nuo rudų. Sužinosite, kaip natūraliomis priemonėmis nudažyti kiaušinius įvairiausiomis spalvomis.

Gardusis kiaulienos kepsnys su citrininiu padažu (2)

Velykų stalui - sultingas ir gardus kepsnys!