Vištienos grynuoliai

 (3)
Šį receptą užmačiau pas Nidą, bet dariau pagal save, savo ir vaikų skonius. Visi likome maloniai nustebinti, kad iš tokių paprastų dalykų gimsta toks skanus patiekalas.
Vištienos grynuoliai
© Recepto autorė

Siūlau visiems išbandyti.

Reikės:

1 kg vištienos filė ( arba kitokios mėsos be kaulo),
2 šaukštai saldžios paprikos miltelių,
2 stiklinės kefyro,
1,5 stiklinės miltų,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė džiuvėsėlių,
žiupsnelis vištienos prieskonių,
aliejaus kepimui.

Vištieną supjaustykite 2-3 kąsnių dydžio gabaliukais.

Berkite ant vištienos paprikos miltelius, prieskonius, gerai išmaišius užpilkite kefyrą ir palikite pasimarinuoti 1 val.

Į atskirus dubenėlius supilkite miltus, džiuvėsėlius ir plaktus kiaušinius.

Ištraukę vištieną iš marinato nusausinkite, apvoliokite miltuose, tada kiaušinių plakinyje ir galiausiai džiuvėsėliuose.

Dėkite į įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros aliejų ir kepkite 10 min., kol gražiai apskrus.

Valgykite su pasirinktu garnyru.

„Samčio užrašai“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Ypatingas uogų ir špinatų tortas (3)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justinai ir laukiame jūsų receptų.

Skaniausi vasaros pusryčiai (10)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Virginijai ir laukiame jūsų receptų.

Želė tortas su grietinėle

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Suktinukai su lašiša (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Tradicinė šaltiena su žirneliais

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.