Reikės:

800 g veršienos;
200 g šoninės;
400 g šviežių bulvių;
2 raudonų saldžiųjų paprikų;
2 valg. š. citrinos sulčių;
2 svogūnų;
Druskos;
Maltų juodųjų pipirų;
Šviežių daržovių garnyrui.

Paruošimas:

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais. Veršieną supjaustykite kubeliais, pasūdykite, apibarstykite pipirais, sumaišykite su svogūnais, supilkite citrinos sultis ir palikite 40 min.

Šviežias bulvytes nuskuskite ir nuplaukite. Pašalinkite paprikų kotelius ir sėklas. Minkštimą supjaustykite kvadratais.

Medinius iešmelius pamerkite į šaltą vandenį 2 val.

Apvyniokite bulvytes šoninės juostelėmis. Ant medinių iešmelių sluoksniuodami verkite veršieną, į šoninę įvyniotas bulvytes, raudonąją papriką.

Kepkite šašlyką 180 laipsnių karščio orkaitėje 30 – 35 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)