Ingredientai:

2 aguročiai
žiupsnelis citrinos žievelė
5 skiltelės česnakų
sauja petražolių
sauja kalendrų
150 g brinzos
2 šaukšti miltų
2 kiaušiniai
Alyvuogių aliejaus kepimui
pagal skonį druskos

Stambia trintuve sutarkuokite šviežius aguročius, įberkite druskos. Smulkia trintuve sutarkuokite vienos citrinos žievelę. Smulkiai supjaustykite česnako skilteles ir žalumynus. Sutrupinkite sūrį.

Nusunkite aguročius ir sumaišykite visus komponentus. Įdėkite išplaktus kiaušinius, miltus, įberkite šiek tiek druskos, pipirų. Kepkite alyvuogių aliejaus ir sviesto mišinyje uždengę keptuvę dangčiu. Į stalą patiekite su jogurtu, sumaišytu su žalumynais.

Skanaus!

Rasa S.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją