Biskvitui reikės:

1 kiaušinio
35 g miltų
45 g cukraus
15 g aliejaus
1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Varškės kremui reikės:

4 po 100 g saldžių varškės sūrelių
200 g 35 proc. grietinėlės
50 g cukraus
15 g želatinos

Juodųjų serbentų užpilui reikės:

200 g juodųjų serbentų
60 g cukraus
10 g želatinos
2 valgomųjų šaukštų vandens

Kaip paruošti biskvitą:

Kiaušinius plakite su cukrumi ir vanilinu, kol masė padvigubės. Plakdami pilkite aliejų. Pamažu berkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir lėtai plakite, kol masė taps vientisa.

Į kepimo formą tieskite kepimo popierių. Pilkite tešlą ir kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 20 min. Atvėsinkite, nuimkite kepimo popierių.

Kaip paruošti varškės kremą:

Želatiną užpilkite 45 ml šalto vandens ir pastatykite išbrinkti (apie 20 min.) Grietinėlę su cukrumi išplakite, kol sustandės.

Sūrelius dėkite į dubenį, išmaišykite iki vientisos masės, atsargiai dėkite grietinėlę ir maišykite kol masė pavirs lygiu kremu.

Želatiną ištirpinkite ant silpnos ugnies, atvėsinkite ir išmaišykite su kremu. Dėkite į formą biskvitą ir užpilkite varškės kremą. Dėkite į šaldytuvą, kol sustings.

Kaip paruošti juodųjų serbentų užpilą:

Želatiną užpilkite 30 ml vandens ir palikite išbrinkti.
Serbentus berkite į puodą, pilkite 2 šaukštus vandens. Berkite cukrų ir pavirkite ant silpnos ugnies, kol serbentai suminkštės.

Į karštą serbentų sirupą pilkite želatiną, išmaišykite. Atvėsinkite ir užpilkite ant jau sustingusio varškės kremo. Stingdykite šaldytuve (geriausia – pernakt).