100 g smulkintų lazdyno riešutų;
400 g kriaušių;
2 šaukštai citrinos sulčių;
500 g varškės;
125 g grietinėlės;
5 kiaušinių tryniai;
100 g manų kruopų;
150 g cukraus;
Cukraus pudros.

Riešutus paskrudinkite ant sausos keptuvės. Kriaušes nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite į keturias dalis. Pašalinkite sėklas ir tuomet supjaustykite kriaušes kubeliais. Iš karto apšlakstykite citrinų sultimis.

Varškę sumaišykite su grietinėle, kiaušinių tryniais ir cukrumi. Tuomet sudėkite manų kruopas, riešutus ir kriaušes. Gerai išmaišykite.

Varškės masę supilkite į sviestu išteptą ir manų kruopomis apibarstytą kepimo formą. Kepkite 200 laipsnių karščio orkaitėje 35 min. Atvėsusį varškės apkepą apibarstykite cukraus pudra.

6 - 8 porcijos / 60 min / 370 kcal

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)