Reikės:

500 gr liesos varškės,
2-3 kiaušiniai,
cukraus pagal skonį (aš dėjau 2 šaukštus),
3 šaukštai manų kruopų,
skardinė 450 gr kons. kriaušių (galima dėt ir kitokius vaisius),
sviesto skardai ištepti.

Kiaušinius išplakti su cukrumi iki baltumo. Varškę ištrinti su manais. Po truputį supilti kiaušinius išplaktus ir atsargiai išmaišyti.

Pusę kriaušių susmulkinti ir sudėti į tešlą, išmaišyti.

Supilti masę į sviestu išteptą skardą, sudėti ant viršaus likusias kriaušes ir paspausti truputį.

Dėti į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių ir kepti 40 min.

Atvėsinti ant grotelių ir smaližiauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)