Užkandėlės su tunu šventiniam stalui

 (2)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
© Asmeninio albumo nuotr.

Ingredientai:

šaukšteliai (puse pakelio)
tunas savo sultyse (skardinė)
kiaušiniai (2 vnt.)
fermentinis sūris (50 g)
majonezas
druska
pipirai

Šakute suminkyti tuną, įtarkuoti kietai virtus kiaušinius ir sūrį, gardinti druska ir pipirais, sumaišyti visą įdarą su majonezu. Dėti įdarą į šaukštelius, papuošti petražolėmis. Skanaus!

Jurgita

www.DELFI.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Vištiena be sumišimo su Orijumi Gasanovu (2)

Kai vištiena auginta laisvai ir sveikai, patiekalai negali būti neskanūs. Vis dėlto sumišimo, kai reikia sugalvoti, kaip kitaip nei įprasta pateikti vištieną, būna visiems. Virtuvės šefas iš Italijos Gian Luca Demarco kartu su žurnalistu Orijumi Gasanovu sprendžia šią bėdą ir bando išsklaidyti bet kokį sumišimą pasiūlydami puikų vištienos receptą.

Gardžiausi Izraelio virtuvės šventiniai patiekalai (5)

Izraelio šventinius patiekalus projekte „BORJOMI šventiniai stalai, 2016. Izraelis“ pristačiusi Nida Degutienė džiaugėsi galimybe lietuviams išsamiau pristatyti savo pamėgtos šalies tradicijas.

Kondensuoto pieno ir graikiško jogurto pyragas (1)

Skanus, ne per saldus, labai purus keksas.

Maltos mėsos receptas (4)

Man visada patinka turėti maisto atsargų. Kai tingisi ar nelabai yra laiko, atidarai šaldymo kamerą, išimi patiekalą, kiši į orkaitę ar į puodą ir ne už ilgo pietūs ar vakarienė jau ant stalo.

Konkursas „Gardžiausi šventiniai žuvies patiekalai“ (3)

Vėl silkė pataluose ir karpis drebučiuose? O gal šiemet šventėms pagaminsite ką nors naujo?