Užkandėlės su tunu šventiniam stalui

 (2)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
© Asmeninio albumo nuotr.

Ingredientai:

šaukšteliai (puse pakelio)
tunas savo sultyse (skardinė)
kiaušiniai (2 vnt.)
fermentinis sūris (50 g)
majonezas
druska
pipirai

Šakute suminkyti tuną, įtarkuoti kietai virtus kiaušinius ir sūrį, gardinti druska ir pipirais, sumaišyti visą įdarą su majonezu. Dėti įdarą į šaukštelius, papuošti petražolėmis. Skanaus!

Jurgita

www.DELFI.lt
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Receptai

Skandinaviškas sūdytų agurkėlių receptas (11)

Daržovių derlius pildo mūsų stalus ir išplečia meniu. Vasara – puikus metas eksperimentuoti ir išbandyti naujus skonius.

Patiekalai iš mėlynių: pyragas ir lauktuvės žiemai (1)

Nuo vasaros karščių, jei tokius dar jaučiate, vėsą ir atgaivą rasite miške. Ten – žalumų platybės, samanų kilimai ir mėlynių gausa.

Greitai pagaminamas aviečių tortas (1)

Šis receptas atsiųsta konkursui „Skaniausias vasaros desertas“. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Netradiciniai dešrainių receptai (3)

Liepos 23 visame pasaulyje minima kaip Tarptautinė dešrainių diena – nenuostabu, nes šio patiekalo receptų variacijų įvairiose šalyse yra nesuskaičiuojama galybė.

Virtiniai su mėlynėmis (8)

Virtiniams paruošti prireiks: 3 stiklinių miltų, 1 kiaušinio, vandens, 1 šaukšto sviesto, 3 stiklinių mėlynių, druskos.