Reikės:

2 skardinės tuno savo sultyse (1 vnt. 185 g)
1 svogūnas
1/2 citrinos sulčių
2 kiaušiniai
2 šaukštai grietinės
4 šaukštai džiuvėsėlių
druska
pipirai

Svogūną supjaustykite ir apkepinkite. Tuno sultis nupilkite, tuną susmulkinkite šakute. Suberkite džiuvėsėlius, prieskonius. Įmaišykite kiaušinius, citrinos sultis ir grietinę.

Masę gerai išmaišykite, formuokite kotletukus ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol švelniai paruduos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)