Reikės:

4 vištienos krūtinėlės,
apie 10 šaukštų miltų,
2 kiaušiniai,
džiuvėsėlių apvoliojimui
pipirai,
druska,
aliejus kepimui.

Krūtinėlę ištriname druska, pipirais ir leidžiame pasimarinuoti kelias minutes.

Kiaušinius išplakame su trupučiu druskos.

Keptuvėje įkaitiname aliejų.

Krūtinėlę apvoliojame miltuose, tada kiaušinio plakinyje ir galiausiai džiuvėsėliuose. Dedame į keptuvę su aliejumi ir kepame, kol mėsa iškeps. Jei norite storesnio apvalkalo, tada prieš dedant į keptuvę dar kartą apvoliojame miltuose, kiaušinyje ir džiuvėsėliuose. Aš po 1 kartą tik, bet užteko ir buvo traškus paviršius.

Galite apkepti keptuvėje ir baigti kepti orkaitėje.