Kaip sakoma, viskam ateina savas laikas, o atėjo laikas ir šiam desertui, kuris savo skoniu nenuvylė ir net maloniai nustebino ne tik mane, bet ir artimuosius.

Torto skonis daugiau ar mažiau primena „Raffaello“ saldainius, net ir dabar prisimenant skonį kutena žandus. Džiugina lengvas gaminimas, tikiu, kad pavyktų net ir toms šeimininkėms, kurios mažai laiko leidžia virtuvėje, be to, nustebinsite artimuosius šiuo paprastu, bet tikrai neprastu tortu. Gaminsiu ne kartą ir ne du! Tik kitą kartą kepsiu savus biskvitus, nes dėl laiko stokos teko naudoti pirktinius.

Kremui reikės:

vieno indelio kondensuoto pieno;
180 g sviesto;
1 šaukštelis želatinos;
100 g kokoso drožlių ( ir dar apie 50 g papuošimui);
500 ml grietinėlės (36 proc. riebumo).

Gaminimo eiga:

Sviestą kaitiname, kol ištirps, šiek tiek palaukiame, kol atvės ir dubenyje gerai išmaišome su kondensuotu pienu, suberiame kokoso drožles, išbrinkintą želatiną ir vėl viską gerai išmaišome. Kitame dubenyje suplakame grietinėlę iki standumo ir įmaišome į kondensuoto pieno masę, štai ir kremas baigtas!

Toliau imame tortinę, į ją dedame biskvitą ir užpilame kremo, vėl biskvitas ir vėl kremas… Viską „sukonstravus“ dedame į šaldytuvą (aš vakare pagaminau, ryte jau smaližiavau).

Atsargiai nuimkite torto bortelius ir jau galite puošti. Puošimui panaudojau „Raffaello“ saldainius ir apie 50 g kokoso drožlių.

Skanaus, mielieji!