Tilapijos filė su paprika ir džiūvėsėliais

 (7)
Žuvis
Žuvis
© Shutterstock nuotr.

Tilapija – puikaus skonio žuvis, kurią galima panaudoti įvairiems kulinariniams eksperimentams.

Jums reikės:

1 kg tilapijos filė,
4 vnt. kiaušinių,
5 valg. šaukštų miltų,
6-7 valg. šaukštų džiūvėsėlių,
3 arbat. šaukštelių stambiai maltos paprikos,
1 arbat. šaukštelio druskos,
aliejaus apkepimui.

Tilapijos filė atšildykite, nuplaukite ir lengvai nusausinkite. Filė supjaustykite pailgais gabalėliais.

Žuvies gabalėlius dėkite į dubenį, suberkite druską ir papriką. Viską gerai išmaišykite ir palikite 20 min.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Žuvies gabalėlius apvoliokite miltais.
Vėliau žuvį pavilgykite į išplaktus kiaušinius.

Nuvarvinkite kiaušinio perteklių. Tolygiai apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žuvies gabalėlius apkepinkite iš abiejų pusių. Kepkite labai greitai, po 2-3 min. iš kiekvienos pusės.

Skanaus!

www.DELFI.lt
Vardas
Komentavimo taisyklės ir atsakomybė

Receptai

Kaip išsirinkti saldų ir prinokusį arbūzą? (29)

2014 liepos mėn. 23 d. 18:39
Karštomis vasaros dienomis dažnas mėgstame gaivintis šaltais ir sultingais arbūzais. Ši didžiulė uoga ne tik atgaivina, tačiau kartu mūsų organizmui suteikia naudingų medžiagų. Dėl šios priežasties gerų žodžių arbūzams negaili ir mitybos specialistai. Todėl verta žinoti, kaip arbūzą tinkamai išsirinkti, o išsirinkus – juo mėgautis saikingai.

Naminiai pieniški ledai (10)

2014 liepos mėn. 24 d. 00:01

Virtiniai su vyšniomis (1)

2014 liepos mėn. 22 d. 00:01

Kaip teisingai laikyti produktus šaldytuve?

2014 liepos mėn. 21 d. 11:22
Suskaičiuoti visus namie stovinčius buities prietaisus, turbūt, būtų iššūkis dažnai namų šeimininkei, tačiau tikėtina, kad daugiausia jų stovi kulinarijos šventovėje – virtuvėje. Maisto ruošyba užima nemažai laiko, todėl visada norisi geriausio rezultato – šeimininkės noriai žengia koja kojon su išmaniosiomis technologijomis, tad nevengia atnaujinti ir savo buities įrangos.