Reikės:

4 maži agurkai arba 1 ilgas,
1 l. kefyro,
kelios šakelės krapų,
2 skiltelės česnako,
1 šaukštas citrinos sulčių,
druskos ir piprų pagal skonį.

Agurkus sutarkuojame, česnakus išspaudžiame, užpilame kefyru, įpilame citrinų sultis, beriame prieskonius ir smulkintus krapus. Išmaišome ir padedame šaltai į šaldytuvą, kol išvirs bulvės.

Tikra atgaiva karštą dieną.

Dar mačiau,kad deda ir mėtų lapelių,bet aš jų čia nenorėjau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)