Jums reikės:

250 g varškės
75 g cukraus
300 g žemuogių
3 šaukštų kiaušininio likerio
pakelio vanilinio cukraus
1 stiklinės grietinėlės
1 šaukštelio želatinos

Į permaltą per mėsmalę varškę dedame petrintas per sietelį uogas, cukrų, vanilinį cukrų, kiaušininį likerį ir viską sumaišome. Į masę dar įpilame ištirpintos želatinos ir plaktą grietinėlę, gerai išmaišome. Kremą sudedame į mažas lėkšteles ir paliekame sutirštėti. Papuošiame žemuogėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją