Baltos žuvytės gerbėjams siūlom naujai atrastą ir jau pamėgtą vilkešerį (ar doradą), kurį išdorosite vos per kelias minutes, pilvai jų maži, o viduje daug gražios baltos mėsos. Į išskrostą žuvies pilvą įkiškite griežinėliais pjaustytos citrinos ir pridėkite mėgstamos šviežios žolelės (čiobrelis, krapai, kalendra ar kas kitas kas pasitaikys po ranka).
Patepkite žuvį aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir kepkite grillyje apie 6-8 minutes (apie 10-12 min., jei žuvis stambesnė), kelis kartus apverčiant. Patikrinti ar žuvis iškepus labai paprasta, ten kur prikišote žolelių šakute smeikite ir pažiūrėkite į žuvies vidų, jeigu kaulas neatrodo žalias, o mėsa graži, balta, tuomet ir visa žuvis jau turėtų keliaut ant stalo.