Reikės:

Pusė prancūziško batono,
pusė ilgojo agurko,
200 g silkės filė,
2 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus,
2 valg. šaukšt. vyno acto,
krapų,
druskos ir pipirų pagal skonį.

Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol parus.

Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir mirkyti apie 15 minučių alyvuogių aliejaus, vyno acto, druskos bei pipirų mišinyje.

Silkę ir svogūnus supjaustyti smulkiais gabaliukais, juos pagardinti šviežiais krapais. Ant skrudinto batono padėti marinate mirkytą agurko griežinėlį, o ant jo - silkę su svogūnais.

Sumuštinukus galima pašlakstyti likusiu marinatu.

Jolanta

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)