1 porcijai reikalingi produktai:

1 morka, svogūno 1 galvutė, 1 geltona paprika, 1 šaukštas sviesto, 1 saliero šakelė, prieskoniai, 1 pirmametės didžiosios varnalėšos šaknis.

Gaminimas:

Keptuvėje išlydykite šaukštą sviesto. Po to sudėkite supjaustytą svogūną, sutarkuotą morką, kubeliais supjaustytą papriką. Kai daržovės pasitroškins, suberkite susmulkintą saliero šakelę bei prieskonius. Sūriame vandenyje apvirkite varnalėšos šaknį. Ją supjaustykite skritinėliais ir sudėkite į keptuvę prie troškinamų daržovių. Ant šaknelių įdėkite šaukštą grietinėlės ir dar trumpai patroškinkite.

Skanaus!

Šaltinis
Kauno apskrities visuomenės sveikatos ugdymo centras
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją